50.000 euro winnen

.
Natuurlijk is het mooi als wij zoveel mogelijk geld op willen halen voor de stichting energy4all, maar er is een bedrijf dat nog meer geld aan ze zou willen geven.

Het gaat hierbij om het bedrijf 3M. Dit bedrijf heeft een stichting opgericht dat elke jaar 50.000 euro wil geven aan een goed doel en dit jaar staat de stichting energy4all op het lijstje.

Dit geld krijgen ze niet zomaar. Om er voor te zorgen dat ze het ook werkelijk krijgen moet de stichting energy4all zoveel mogelijk emailadressen verzamelen. Elk adres staat voor één stem. Ze zijn al goed op weg maar om zeker te weten dat ze die 50.000 euro ook werkelijk krijgen hebben ze nog veel meer stemmen nodig.

Nou is het natuurlijk mooi dat wij geld voor ze ophalen maar het zou nog veel mooier zijn als wij ze ook helpen bij het binnen halen van die 50.000 euro. Ik wil dan ook iedereen die belangstelling heeft vragen om te "stemmen" Dit kan je doen door een mail te sturen naar info@atelierhetzonnekuukske.nl met als onderwerp "stem 50.000 euro" en in de mail de email adressen te zetten waarmee je zou willen stemmen. Ik regel dan dat ze bij de stichting terecht komen.

even ter info: De stichting kijkt alleen of het emailadres uniek is en niet al voorkomt in de lijst. Daarna wordt hij verwijdert. Het is dus niet zo dat je hierdoor last krijgt van spam etc.

Ik reken op jullie steun!

0 reacties: