Extra informatie

.
Hallo Allemaal,

Over twee weken is het dan zover: we gaan dan scrappen voor het goede doel oftewel scrap4energy!

In dit bericht meer informatie over de locatie, de workshops, benodigdheden, etc.

LOCATIE/PARKEREN:
Scrap4energy wordt gegeven in het gebouw van showband Viebergo, Vlierstraat 97, 7544 GG te Enschede. In de bijlage vindt je een routebeschrijving voor de auto en het openbaar vervoer. Aan de rechterkant van het gebouw (binnen het hek) vindt je voldoende parkeerplaatsen.

DAG INDELING:
Tijdens deze dag gaan om 9:30 uur de deuren open. Om 10:00 uur begint de eerste workshop. Zorg dat je op tijd bent zodat je genoeg tijd hebt om je aan te melden, je informatie brief in ontvangst te nemen, wat te drinken en je gereed te maken voor de eerste workshop. De hele dag door zijn er aan verschillende tafels workshops te volgen. Hou zelf goed in de gaten hoe laat je workshop begint en aan welke tafel dat is! Tussen de middag wordt de lunch in twee delen gehouden. In je informatiebrief staat bij welke lunch je in bent gedeeld. De laatste workshop eindigt om 17:15 en de dag zelf duurt tot 17:30 uur. Naast de workshops zal er ook een loterij worden gehouden. Loten kosten één euro.

WORKSHOPS:
Inmiddels zitten de workshops minialbum groep 1+2 en sleutelhanger groep 1 helemaal vol. Voor alle andere workshops zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

BASIS BENODIGDHEDEN:
Waar je zelf aan moet denken is het volgende:
- Snijmat
- Snijmesje
- Liniaal, schaar, potlood, pen
- Indien in bezig wat basis spullen als inkt en pennen.
Daarnaast willen wij iedereen vragen om geen kratten, koffers of grote tassen mee te nemen! Doordat wij meerdere workshops tegelijk geven en dus ook meer ruimte gebruiken dan normaal is er om de tafels heen geen ruimte om dingen op de grond te leggen. Neem bij voorkeur een tas mee die je aan je stoel kan hangen. Zo voorkomen we dat mensen over tassen heen struikelen en er ongelukken gebeuren.

BENODIGDHEDEN VOOR DE WORKSHOPS:
Neem naast de basismaterialen het volgende mee voor de workshops:

WORKSHOP MINI ALBUM:
- Dubbelzijdig tape
- Fotolijm
- Crop-a-dile (indien niet in bezit dit van te voren even melden)
- Foto’s: 5 á 10 foto’s van ongeveer 10x8 cm

WORKSHOP SCRAPKAARTEN:
- Rilpen (ook tegen borg te verkrijgen, van te voren doorgeven)
- Dubbelzijdig tape
- Fotolijm

WORKSHOP LAY-OUT:
- Rilpen (ook tegen borg te verkrijgen, van te voren doorgeven)
- Dubbelzijdig tape
- foto’s:
- Layout 1: een foto van formaat 13x17 cm
- Layout 2: een foto van formaat 13x17 cm
- Layout 3: 4 tot 8 foto’s van formaat 7,5x7,5 cm
- Layout 4: 3 foto’s van formaat 10x15 cm

WORKSHOP SLEUTELHANGER:
- Dubbelzijdig tape
- Rilpen (ook tegen borg te verkrijgen, van te voren doorgeven)
- Crop-a-dile of eyeletsetter.
- Foto’s: max 16 pasfoto’s (formaat 4,5x3,5 cm)

ETEN EN DRINKEN:
Bij aankomst krijg je van één van de medewerkers een envelop met hierin de benodigdheden die voor jouw van toepassing zijn. Dit zijn o.a. de tijden en workshops, korte uitleg over de dag, informatie over het goede doel en de consumptiebonnen. Drank en eten kunnen alleen afgehaald worden op vertoon van deze bonnen. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. Mocht je door je drankbonnen heen zijn dan is het altijd mogelijk om tegen een kleine vergoeding extra drinken te kopen. LET OP: het is niet toegestaan om te eten en drinken bij het workshopgedeelte! Dit omdat wij geen ongelukken willen en drinken over andermans werk willen zien gaan. Hopelijk is hier begrip voor.

LUNCH EN DINER:
Tijdens deze dag verzorgen wij een lunch. Deze zal bestaan uit soep, diverse broodjes en koffie/thee. Let goed op bij welke lunch je in bent gedeeld. Lunch één of twee en zorg zelf dat je op tijd aanwezig bent voor deze lunch.

INDIEN JE ALLERGISCH BENT:
Geef dit dan tijdig aan! Wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.

TOT OVER TWEE WEKEN!!

0 reacties: