UItdaging van augustus - september.

.
Zoals elke maand hebben we dit keer ook weer een uitdaging. De bedoeling van deze uitdagingen is dat je leert werken met materialen/technieken/onderwerpen die je anders niet zou gebruiken. Iedereen die dat wil mag aan deze uitdaging mee doen. De uitwerking van jou uitdaging kun je in het fotoalbum plaatsen.Aan het eind van de periode kiezen wij een winnaar en deze komt de hele maand op de site te staan.

Omdat augustus en september in het teken staan van energie hebben we hier een passende uitdaging bij:
Maak een lay-out, minialbum, kaart of ander project wat in het teken staat van energie. Daar moet in je titel ergens energie terug te vinden zijn.

De uitwerking kun je insturen tot 30 september. Behalve dat de winnaar de hele maand september op de site komt te staan hebben wij i.v.m. het éénjarig bestaan van het atelier ook een leuke prijs weg te geven!!!! Wat dit is houden we nog even geheim.


Naast de uitdaging van de maand hebben wij ook een fotografie opdracht van de maand. De opdracht van deze maand is:
Maak een foto waarop energie wordt afgebeeld of waar energie van uit gaat. Wat voor vorm van energie dit is mag je helemaal zelf beslissen. De uitwerking van deze opdracht kun je tot 30 september in het fotoalbum zetten.

0 reacties: