De workshops.

.
Hieronder zie je een overzicht van alle workshops die we tijdens deze dag geven. We hebben in totaal vier workshops die allemaal twee keer worden gegeven. Alle workshops zijn inclusief het benodigde materiaal. Je hoeft zelf alleen voor je basismateriaal (potlood, schaar etc.) en wat foto's te zorgen.

Minialbum 1 & 2
Dacht je dat je enveloppen alleen kon gebruiken voor het versturen van post? Mis! In deze workshop maken we met de enveloppen, wat scrappapier en boekbindringen een mini-album met pockets, zodat je dubbel zoveel foto’s kwijt kunt in dit lieve boekje.

Layout 1 & 2
Het lijkt een normale layout op 30x30 formaat maar als je goed kijkt is het heel wat anders! Door de layout op een bepaalde manier te vouwen kom je er achter dat deze layout 4 layouts in zich heeft zitten die telkens in elkaar over gaan. Oftewel een 4 in 1 layout! Erg handig als je veel foto's van een bepaald onderwerp wilt verwerken of gewoon een keer iets anders wilt.

Sleutelhanger 1 & 2
Ken je dat wel? Je hebt foto’s die je graag aan iedereen wilt laten zien, maar je vergeet ze zo makkelijk mee te nemen. Dan is dit de oplossing. Tijdens deze workshop maken we een sleutelhanger met daaraan een mini-mini album. Zo heb je altijd je mooiste foto’s bij je.

Scrapkaarten 1 & 2
Feestje! En bij een feestje hoort een kaart. Wat is er nu leuker dan deze kaart zelf te maken? Tijdens deze workshop maken we 2 kaarten. De eerste wordt een verjaardagskaart met een dubbele pocket. De tweede kaart wordt een kerstkaart met een doorzichtig tintje.

0 reacties: