Algemene informatie

.
Wat is scrap4energy?

Scrap4energy is een scrapbookdag die geheel in het teken staat van scrappen voor een goed doel. Tijdens deze dag kun je verschillende workshops volgen of zelf gaan scrappen. Daarnaast is er ook een loterij waarbij je leuke prijzen kan winnen.

Wanneer vindt deze dag plaats?
Scrap4energy zal plaats vinden op zaterdag 5 september 2009 in een zaal van showband Viebergo te Enschede-zuid. De deuren gaan open om 9:30 uur en de dag zelf vindt plaats van 10:00 tot ongeveer 17:30 uur.

Wat gaan we met de workshop doen?
Tijdens deze dag heb je de keuze uit vier verschillende workshops. Welke workshops dit zijn kun je zien bij het knopje workshops. Je kan een pakket kopen met daarin een x aantal workshops. Bij je aanmelding kun je dan aangeven aan welke workshop je mee wilt doen. Op de site staat ook een overzicht met daarin alle tijden van de workshops. Zorg dat de workshops waar je aan mee wilt doen elkaar niet overlappen.

Wat is de prijs?
Hoeveel deze dag gaat kosten is voor iedereen verschillend. De prijs is afhankelijk van het pakket dat wordt gekocht. Zo kan iedereen zelf beslissen hoeveel je er aan uit wil geven.

Een donatie?
Het is natuurlijk altijd toegestaan om een (kleine) donatie voor het goede doel te doen. Tijdens de dag zelf is er een spaarpot aanwezig waar je de donatie in kan doen maar mocht je het over willen maken dan is dat ook mogelijk. Maak het geld dan over naar rekeningummer 792057 t.n.v. A Pellink te Enschede onder de vermelding donatie. Ik zal dan zorgen dat het bij de stichting terecht komt.

Aanmelden
Als je je aan wilt melden voor deze dag dan kan dat door middel van het aanmeldingsformulier op de site. Website Ook kun je boven aan de weblog op aanmelden klikken. Let goed op dat je het juiste pakket aanklikt en de juiste workshops en dat deze elkaar niet overlappen! Voor elke workshops is maar een klein aantal plaatsen beschikbaar dus zorg dat je op tijd bent. Zodra we jouw aanmelding hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail met daarin het rekeningnummer waar je het geld naar over kunt maken. Mocht je deze niet krijgen dan moet je even contact met mij opnemen.

Betaling
Het bedrag voor deze dag moet vooraf betaald worden. Alle gegevens over de betaling staan in de bevestigingsmail. De betaling moet binnen 14 dagen na je aanmelding bij ons binnen zijn. Pas na je betaling ben je zeker van een plaats op de crop. Mocht je betaling niet op tijd binnen zijn dan vervalt het recht op een plaats.

Afmelden
Het is altijd mogelijk dat je om één of andere reden toch niet op de crop kunt komen. Mocht je afmelding binnen 14 dagen voor de crop plaats vinden dan krijg je geen geld terug. Bij afmeldingen buiten deze termijn zijn we genoodzaakt administratiekosten en onkosten in rekening te brengen. Dit zal 7,50 bedragen.

Dus lijkt het je leuk om een dagje te scrappen of om deze workshop te volgen en zo een goed doel te steunen geef je dan snel op! Hopelijk zien we jou op 5 september tijdens scrap4energy!

0 reacties: